Cyber Security Cyber Defensie

Cyberdefensie cybersecurity experts

Cyberdefensie bestaat uit een netwerk van cybersecurity specialisten. Wij geven advies en helpen organisaties met het verbeteren van de cybersecurity. Dit doen we door onze kennis te delen, advies te geven en hulp te bieden daar waar nodig. Kunnen we u helpen?

Cyberbedreiging

Cyberbedreigingen nemen hand over hand toe. Steeds meer bedrijven en organisaties ondervinden hier schade van. Het is dan ook van groot belang ons hiertegen te beschermen. Veelal zijn cyberaanvallen te voorkomen door te investeren in kennis en de infrastructuur. Op basis van een risicoanalyse en een gedegen aanvalsplan worden in veel gevallen computer aanvallen en virus uitbraken voorkomen. Onze cybersecurity experts helpen organisaties te wapenen tegen cybercriminaliteit. Dit doen we door onze kennis en ervaringen te delen en mee te helpen om de infrastructuur te beveiligen.

Website Security Check

Wilt u de beveiliging van uw website controleren? Wij voeren een Security Check uit (ook wel penetratietesten, pentesten of ethische hacking testen genoemd).

Hiermee worden beveiligingsrisico’s en zwakke plekken waar hackers misbruik van kunnen maken in kaart gebracht en wij onderzoeken deze op de meest recente kwetsbaarheden en beveiligingslekken.

Testresultaten worden gepresenteerd in een rapportage met bevindingen en concrete aanbevelingen (o.a. voor het oplossen van kwetsbaarheden) en advies voor de algehele beveiliging.